Nyheder

Verdens største Eataly åbner i Rom

I januar 2007 åbnede den først Eataly i Torino. Det var den italienske forretningsmand Oscar Farnetti, som havde ombygget en lukket vermouth fabrik til Eataly. Eataly er en megastore, som kombinerer elementer fra klassiske markedspladser, moderne supermarkeder, toprestauranter og så moderne undervisningsfaciliteter.

Varerne er alle typiske Slow Food fødevarer med et kvalitetsniveau i den høje ende. Til trods for at priserne ikke er billige, har Eataly fra starten været en kæmpesucces, der måned efter måned vedbliver med at give overskud.

Allerede fra starten var det tanken at konceptet skulle spredes ud i verden. I dag findes Eataly således i flere amerikanske og japanske byer. I Italien er udviklingen heller ikke gået i stå og mange butikker er i de sidste år kommet til. Nu er Eataly ved at være klar med sin største butik. Den kommer til at ligge i Ostiense Stations Air Terminal i Rom.

Når butikken åbner i juni måned vil der være tale om en knap 14.000 m2, hvor det vil blive muligt at købe ca. 5.000 kvalitetsvine og fødevarer, 18 restauranter, 40 undervisningsområder og 8 klasseværelser.  Alt sammen med en kapacitet til at tage imod 20.000 besøgende om dagen.

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate