Nyheder

Russisk kapital på jagt efter vingård i Toscana

Kinesisk kapital erhverver den ene ejendom efter den anden i Bordeux i øjeblikket. I Italien er det russisk kapital, som er på jagt efter nye vingårde at investere i.

Efter at have købt 70 % af aktierne i den historiske vingård Gancia i Piemonte, som er kendt for deres store produktion af mousserende vine, er den russiske milliardær Roustam Tariko nu på jagt efter en ejendom i Toscana. Roustam Tariko er øverste chef for Russian Standard Corporation, som blandt andet er en af Ruslands førende producenter af high-end vodka.

Tariko skulle efter sigende finde Toscanas skønhed og charme for uimodståelig. Tilsyneladende er den russiske rigmand på udkig efter en ejendom med tilhørende olivenlunde og vinmarker.  Der skulle være rig mulighed for at finde en ejendom i et af de mere prestigefyldte områder af Toscana, som eksempelvis Chianti Classico, Brunello di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Maremma og ikke mindst Bolgheri.  Specielt når du har millioner af dollars til rådighed at investere for.

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate