Nyheder

Velgørenhedsmiddag til fordel for Stop Spild Lokalt

Det Dansk-Italienske Handelskammer i Danmark arrangerer den 14. november 2019 i fællesskab med folkene bag vinmessen Organic Value (økologiske vine fra Italien) en velgørenhedsmiddag til fordel for foreningen Stop Spild Lokalt.

Velgørenhedsmiddagen, som har plads til 100 deltagere, afholdes på Hotel- og Restaurantskolen i Valby med start kl. 19.30.

Der bydes for 300 kr. på en 2-retters langbordsmiddag lavet af råvarer sponsoreret af Hotel- og Restaurantskolen, Rema1000 Valby Maskinfabrik samt “Stop Spild Lokalt”, der alle er med til at bekæmpe madspild.

Middagen er inklusiv en vinmenu med vine fra de økologiske producenter der deltager i fredagens vinmesse Organic Value. Producenterne vin selv deltage i middagen sammen med de øvrige gæster. Der vil således være rig lejlighed til at snakke med dem om vinene, historien bag deres vin, produktionen, området eller hvad du ellers gerne vil vide mere om.

Som nævnt går overskuddet ved arrangementet til Stop Spild Lokalt, der blev stiftet i 2016 af den dengang 17-årige Rasmus Erichsen. Starten var en Facebookgruppe der har til formål at få private personer til at dele deres overskudsmad med hinanden. På kun 3 år har initiativet udviklet sig til en landsdækkende bevægelse, der i dag dækker 109 byer, herunder også 9 madoaser, hvor der dagligt deles mad ud til personer, som har behov for en ekstra hjælp.

Billetter til aftensmaden kan købes her.

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate