NyhederSignori del Vino

Signori del Vino i Piemonte

Mauro Masi, der er direktør for tv-stationen Tg2, er sammen med hans vicedirektør Rocca Tolfa i programmet Signori del Vino taget på en 10 ugers lang rundtur i Italien.

Slipset er smidt og skjorten knappet op når direktøren for Tg2 selv sætter sig bag rattet i en jeep og går på opdagelse i det bedste fra den italienske vinverden. Programmet fortæller historierne om lidenskab, hårdt arbejde, kultur og tradition. Her fortælles historien om de mænd og kvinder, som har bidraget til at italiensk vin i dag har opnået succes langt ud over Italiens grænser.

Marcello Masi og Rocco Tolfa har kombineret deres arbejde som journalister med deres store lidenskab for vin til at fortælle historien om de mennesker der står bag vinen. I udsendelserne besøger de en række mere og mindre kendte vinproducenter for at høre deres historier, ligesom der er fokus på emner som kvindelige vinproducenter, unge vinproducenter, kooperativer mv.

Der er i første omgang lavet 10 episoder i 10 regioner: Piemonte, Sicilien, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Toscana, Trentino Alto Adige, Lombardiet, Veneto og Abruzzo.

I den første udsendelse går turen til Piemonte, hvor man blandt andet kommer på besøg i kælderen hos Angelo Gaja i Barbaresco.

Bemærk: Udsendelsen er på italiensk.

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate