Nyheder

Det Hvide Hus bestiller 4.300 flasker Primitivo fra Puglia

Selv om Præsident Donald Trumps valgkamp var gennemsyret af sloganet ”Make America Great Again!”, og at man skulle købe amerikansk for at bevare amerikanske arbejdspladser, så har Det Hvide Hus alligevel været på indkøb i Italien. Det Hvide Hus har bestilt 4.300 flasker Primitivo fra Tenute Chiaromonte di Acquaviva delle Fonti fra Puglia.

Bestillingen fra Det Hvide Hus er på 720 kasser vin a 6 flasker. Bestillingen omfatter et mix af vinene fra Tenute Chiaromonte. Såvel folkene bag Tenute Chiaromonte og de lokale politikere i Puglia er særdeles tilfredse med bestillingen, som de ser som en blåstempling af kvaliteten af vinene fra Puglia.

Vinproducenterne i Puglia har i de seneste år arbejdet både målrettet og hårdt for at forbedre kvaliteten af områdets vine. Genopretning af vinmarker, ny teknologi og større fokus på kvalitet fremfor kvantitet er nogle af de nøgleord, som kendetegner vin fra Puglia i dag.

Der er naturligvis en prestige i at få sine vine i vinkælderen hos Det Hvide Hus. Vinproducenterne fra Puglia ser det som, at de fået en ambassadør for området vine i Det Hvide Hus. Som ambassadør er vinene fra Tenute Chiaromonte slet ikke så ringe, som en jyde ville sige.

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate