Det italienske køkken

Saltede græskarkerner

Sæsonen for græskar er i gang. Lørdagens menu var derfor græskarrisotto. Intet skulle gå til spilde og græskarkernerne blev derfor brugt  til at lave saltede græskarkerner af. En hurtig topping til risottoen og som snacks.

Ingredienser

  • Græskarkerner
  • 1 spiseske groft salt
  • 1 dl vand.

Fremgangsmåde

Rens græskarkernerne for det værste græskarkød.

Bring og salt vandet i kog. Så tilsættes græskarkernerne. Lad det koge indtil alt vandet er fordampet og kernerne er  blevet dækket med et tyndt lag salt.

Hæld græskarkernerne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter indtil de er tørre….

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

One Comment

  1. Saltede græskarkerner fra det italienske køkken har vi prøvet og lave og det smager jo skønt, Vi brugte det til som topping til en salat mange tak for god opskrift (-:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate