Det italienske køkken
Saltede græskarkerner
Sæsonen for græskar er i gang. Lørdagens menu var derfor græskarrisotto. Intet skulle gå til spilde og græskarkernerne blev derfor brugt til at lave saltede græskarkerner af. En hurtig topping til risottoen og som snacks.
Ingredienser
- Græskarkerner
- 1 spiseske groft salt
- 1 dl vand.
Fremgangsmåde
Rens græskarkernerne for det værste græskarkød.
Bring og salt vandet i kog. Så tilsættes græskarkernerne. Lad det koge indtil alt vandet er fordampet og kernerne er blevet dækket med et tyndt lag salt.
Hæld græskarkernerne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter indtil de er tørre….
Saltede græskarkerner fra det italienske køkken har vi prøvet og lave og det smager jo skønt, Vi brugte det til som topping til en salat mange tak for god opskrift (-: