Det italienske køkken

Mozzarella Bruschetta

Mangler du en ide til en hurtig og enkel forret eller mellemmad så kunne mozzarella bruschetta være et forslag. Friske tomater og reven mozzarella og du er godt på vej.

Ingredienser (2 stk.):

  • 1 italiensk brød
  • 0,8 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg (finhakket)
  • ½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • 1,5 dl forårsløgløg (skæres i tynde skiver)
  • 2 dl hakkede tomater
  • 3-4 dl reven mozzarella

mozzarella-bruschetta1

 

1. Start med at hakke tomaterne fint og skær forårsløg i fine skiver.

mozzarella-bruschetta2

 

2. Skær et par skiver brød. Læg disse på et stykke sølvpapir.

mozzarella-bruschetta3

 

3. Bland i en skål olivenolie, hvidløg, salt og peber.

mozzarella-bruschetta4

 

4. Dryp blandingen med olivenolie over brødet.

mozzarella-bruschetta5

 

5. Fordel de hakkede tomater og forårsløgene over brødet.

mozzarella-bruschetta6

 

6. Drys reven mozzarella henover brødene.

mozzarella-bruschetta7

 

7. Bages ved 250 grader i 5-7 minutter eller indtil osten er smeltet og begynder at tage farve.

mozzarella-bruschetta8

 

Bon appetit

Annonce
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Translate