Nyheder

Richard Gere lancerer sin egen Brunello

Annonce

Fra Hollywood til Montalcino.  En af Hollywoods store skuespillere Richard Gere har taget springet og lancere nu sin egen Brunello di Montalcino i samarbejde med Tenuta San Filippo. Tenuta San Filippo er lille producent, der regnes blandt de helts store producenter af Brunello.

Vinen vil blive solgt i USA under branded ”Bedford Post”, som er navnet på et lille luksushotel i staten New York, som Richard Gere er medejer af. Den Brunello som Richard Gere har valgt som sin ”egen” er fra 2007. En vin som Robert Parker har givet 92 point og som fik 96 point af WineSpectator

Roberto Giannelli fra Tenuta San Filippo er sædeles tilfreds med samarbejdet. Han fortæller til Winenews.it, at samarbejdet med Richard Gere er en bekræftelse af, hvor stor en status Brunello har i USA, ligesom samarbejdet vil være til gavn for hele Montalcino.

Annonce
Tags
Show More

Henrik Koudahl

Italian Wine Club er Henrik Koudahls blog om italiensk vin (og mad). Her skriver jeg om stort og småt fra den italienske vinverden. Min passion er primært vinene fra Piemonte, men hvorfor gå glip af gode vinoplevelser ved at begrænse sig?

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Close
Back to top button
Translate
Close